Din brødsamlingX
Viser resultater for :
Vi fandt desværre ikke noget brød, men vi vil gerne hjælpe. Prøv igen.

En familieejet virksomhed

 

 

Lokalt godt håndværk 

I den lille by Bolderslev i Sønderjylland drev bagermester Alfred Kohberg siden 1955 sit håndværksbageri efter sin far. Alfred var Bolderslevs lokale rugbrødsmester. Det rygtedes hurtigt på egnen, og i 1969 flyttede han sit bageri til den ganske passende adresse Kernesvinget, hvor der var masser af plads til at udfolde hans bagerhåndværk. Her tog han de første skridt på vejen mod det Kohberg, som vi alle kender – og som den dag i dag stadig ligger på samme adresse i Bolderslev. I løbet af årene er der kommet endnu to bagerier til, og i dag har vi også et bageri i Taastrup og i Haderslev.

 

 

Traditionen føres videre
Tyve år efter, at Alfred Kohbergs lille håndværksbageri, Kohberg Brød, flyttede til adressen på Kernesvinget, var bageriet fortsat i vækst, og Alfred havde succes. For at styrke virksomheden yderligere solgte han Kohberg Brød til ægteparret Inga og Preben Fogtmann, som også kendte lokalområdet godt. De lovede begge Alfred, at de ville fortsætte hans stolte tradition og bage godt brød til danskerne. Og det løfte levede de op til.

 

 

Fortsat i familien
I dag har Kohberg mange mærker. Vi bager alt fra forskellige madbrød til boller og wienerbrød – og det er altid Kohbergs kompetente faglærte bagere, som står bag. Vi er både stolte af vores brød, men også af vores tradition som familieejet bageri. Det er stadig familien Fogtmann, der ejer Kohberg i dag - og det er stadig med Alfred Kohbergs og vores egen kærlighed til det gode håndværk, at vi bager godt brød til hele Danmark.

 

 

Hold dig opdateret med nyheder og inspiration, der passer til dig. Tilmeld dig vores månedlige nyhedsbrev

Vælg områder:

Indtast e-mail:

!