Din brødsamlingX
Viser resultater for :
Vi fandt desværre ikke noget brød, men vi vil gerne hjælpe. Prøv igen.

Vores mål 

Vi gør godt brød tilgængeligt for alle

Med vores mission, vision og værdisæt har vi sat nogle klare rammer for os selv og vores virke. 

Hos Kohberg synes vi, at godt brød er en menneskeret. 

 

Mission

Vi er bagere. Med passion for brød, giver vi god smag og gør friske brødoplevelser nemme for dig, uanset hvor du handler.

 

Vision

Vi vil være den mest værdiskabende og attraktive bagerivirksomhed for Kunderne og Kohberg.

 

 

 

 

Vores værdier

Nærværende

Vi har stor tillid og respekt til hinanden, således kan vi alle kommunikere åbent og ærligt med hinanden. Det danner grundlaget for den bedst mulige udvikling af vores bagerbrød.

Vi imødekommer kunder og samarbejdspartnere, der er interesserede i vores brød og bagerier, med nærværende og ærlig kommunikation.

Ansvarlige

Vi tager et socialt ansvar - og er ansvarlige overfor kunder, leverandører og hinanden.

Vi sætter en ære i, at du kan regne med os, og at vi til enhver tid handler troværdigt.

Teamorienterede

Vi hylder samarbejdet på tværs af funktioner og udnytter vores forskellighed og mange kompetencer.

Vi er bagere – og vi er meget andet. Summen af vores forskellighed er afgørende, når det gælder om at levere et bagerbrød i høj kvalitet.

Forandringsparate

Vi er nysgerrige og åbne, når det gælder om at søge nye veje, udfordre status quo og skabe endnu bedre resultater i et marked, der er i konstant udvikling og forandring.

Vi bruger vores faglighed og lader os inspirere af hinandens kompetencer for også at give kunderne nye og velsmagende brødoplevelser.

Passionerede

Vores passion for det gode bagerbrød er vores daglige drivkraft, uanset hvad vi laver. Vi lægger alt vores engagement i udviklingen af vores brød – både når det gælder sundhed, gode råvarer og den gode smag.

Vi er stolte af vores faglighed – på tværs af alle funktioner – og det slutprodukt vi hver eneste dag leverer til danskerne.

Bager for dig

Vi bager som dig – bare i større skala

 

Hos Kohberg er hemmeligheden godt håndværk og gode råvarer. Vi gør os umage, for det er et stort ansvar at være med i danskernes hverdag lige fra morgenstunden. Derfor arbejder vi hele tiden på at udvikle os – men vi værner også om traditionerne. Vores historie starter i 1969 i Sønderjylland med den lokale rugbrødsmester Alfred Kohberg, og nogle af vores opskrifter går flere generationer tilbage.

 

Hold dig opdateret med nyheder og inspiration, der passer til dig. Tilmeld dig vores månedlige nyhedsbrev

Vælg områder:

Indtast e-mail:

!