Din brødsamlingX
Viser resultater for :
Vi fandt desværre ikke noget brød, men vi vil gerne hjælpe. Prøv igen.
31. januar 2023 Inspiration 2 min. Af:

Nyhed - Uimodståelige Rugbrødssnacks

På farten skal måltiderne indtages hurtigt, men hurtigt behøver ikke at være usundt. Hos Kohberg har vi udviklet tre lækre rugbrødssnacks, som smager dejligt, mætter godt og udgør et alternativ til de usunde snacks.
Del

Lækre rugbrødssnacks i én mundfuld

På farten skal måltiderne indtages hurtigt, men hurtigt behøver ikke at være usundt. Hos Kohberg har vi udviklet tre lækre rugbrødssnacks, som smager dejligt, mætter godt og udgør et alternativ til de usunde snacks. 

Gennem mere end 50 år har vi hos Kohberg bagt rugbrød. Passionen for det gode brød er vores daglige drivkraft, uanset hvad vi laver, og vi lægger alt vores engagement i udviklingen af vores brød – både når det gælder sundhed, gode råvarer og den gode smag.

Det nyeste brød i rugbrødsovnen er vores skønne rugbrødssnacks, der har en perfekt størrelse til det hurtige mellemmåltid eller som en kernerig mundfuld til frokosten. Rugbrødssnacksene er bagt på en lækker, traditionel rugsurdej – og så er de ovenikøbet spækket med kerner og andet godt. Det gør dem nærende og mættende, så du kan hjælpe dine gæster med at stille den lille sult med god samvittighed, uden at de skal gå på kompromis med smagen.

Vores rugbrødssnacks fås i tre varianter og er små, velsmagende måltider i sig selv. Dog kan du sagtens kombinere dem på nye måder, for eksempel ved at skære dem over og servere dem med et rigt lag smør, marmelade eller andet smagfuldt smørepålæg. Vælg mellem vores rugbrødssnack med solsikkekerner og hørfrø, vores rugbrødssnack med chokolade og hasselnødder eller vores rugbrødssnack med tranebær og græskarkerner – anvendelsesmulighederne er mange.

De er bagt på vores sønderjyske bagerier af vores dygtige faglærte bagere. Vores bagere er med til at sikre den ensartede kvalitet og bevare de stolte håndværksmæssige traditioner i måden, brødet bliver bagt på. Hovedingrediensen i vores rugbrødssnacks er mel. Derfor betyder det også noget, hvor melet kommer fra. Med dansk mel udleder det enkelte brød cirka 20 procent mindre CO2, end hvis vi bruger mel, der er kørt hertil fra udlandet. Hos Kohberg vil vi gerne kæmpe for at gøre en forskel – og her kan vi faktisk gøre en forskel.

Hele sortimentet af rugbrødssnacks kan anvendes direkte som Tø & Servér på farten.

Nyheder & inspiration
Få inspiration, og læs nyheder om brød, brødtrends og meget andet!
Hold dig opdateret med nyheder og inspiration, der passer til dig. Tilmeld dig vores månedlige nyhedsbrev

Vælg områder:

Indtast e-mail:

!