Kohberg - Foodservice
Tilmeld dig vores månedlige nyhedsbrev
Din brødsamlingX
Viser resultater for :
Vi fandt desværre ikke noget brød, men vi vil gerne hjælpe. Prøv igen.

Nyt medlem af gourmetserien

Flere og flere danskere vælger økologi til – ude såvel som hjemme. Hos Kohberg har vi sørget for lidt ekstra gourmetfaktor til dine økologiske serveringer med vores nye medlem af gourmetserien: Øko Gourmetrugbrød m. kartoffel og løvstikke.

Tø & Servér giver tid og penge til mere kreativitet

Danskerne oplever lige nu en markant stigning i deres elpriser. Det betyder, at flere og flere kigger efter billigere løsninger. Hos Kohberg har vi udviklet et stærkt Tø & Servér-koncept, så du ikke skal bekymre dig om dine omkostninger til bagning og tilberedning af brød.

Vi bager med dansk mel

Kohbergs brød er bagt i Danmark med dansk mel – som danskejet bageri og med rødder i den sønderjyske muld er det helt naturligt for os. Samtidigt mindsker vi udledningen af CO2 for det enkelte rugbrød, fordi melet ikke er kørt hertil fra udlandet. Læs mere her.

Inspiration til frokosten

Frokosten er det tidspunkt på dagen, hvor der lige er tid til at stoppe op og forkæle ganen med et lækkert måltid. Hvad serverer du for dine gæster? Find inspiration her.

 

Godt brød og bagværk til alle serveringer 

 

Se hele vores sortiment

 

 

Har du spørgsmål eller brug for sparring?

Vores professionelle team er klar

Vi har bagt for professionelle køkkener i generationer, og vores erfarne medarbejdere er altid klar med inspiration og rådgivning om alt fra afbagning og brug af brød til drift og økonomi. 

Kontakt os her

 

Godt brød til alle

Visionen bag alt,

vi bager

 

At bage godt brød og gøre det tilgængeligt for alle hver dag er vores drivkraft. Vi har sat nogle klare rammer for vores virke og formuleret en vision, en mission og et værdisæt med ærlige og jordnære værdier. 

 

 Se vores vision og værdier

 

Hold dig opdateret med nyheder og inspiration, der passer til dig. Tilmeld dig vores månedlige nyhedsbrev

Vælg områder:

Indtast e-mail:

!