Kohberg - Foodservice
Tilmeld dig vores månedlige nyhedsbrev
Din brødsamlingX
Viser resultater for :
Vi fandt desværre ikke noget brød, men vi vil gerne hjælpe. Prøv igen.

Nyt medlem af gourmetserien

Flere og flere danskere vælger økologi til – ude såvel som hjemme. Hos Kohberg har vi sørget for lidt ekstra gourmetfaktor til dine økologiske serveringer med vores nye medlem af gourmetserien: Øko Gourmetrugbrød m. kartoffel og løvstikke.

Nyhed: Økologisk morgenbrød i fire varianter

Hos Kohberg er økologi en hjertesag. Derfor kan vi nu præsentere fire nye, økologiske morgenstykker, der er udviklet med tanke for dine serveringsbehov og dine gæsters smagsløg. Ved at vælge økologi til morgenbordet er vi sammen om at sikre større omtanke for miljøet og vores fælles fremtid.

Vi bager med dansk mel

Kohbergs brød er bagt i Danmark med dansk mel – som danskejet bageri og med rødder i den sønderjyske muld er det helt naturligt for os. Samtidigt mindsker vi udledningen af CO2 for det enkelte rugbrød, fordi melet ikke er kørt hertil fra udlandet. Læs mere her.

Nyhed - Uimodståelige rugbrødssnacks

Vi udviklet tre lækre rugbrødssnacks, som smager dejligt, mætter godt og udgør et alternativ til de usunde snacks. Lancering uge 8.

 

Godt brød og bagværk til alle serveringer 

 

Se hele vores sortiment

 

 

Har du spørgsmål eller brug for sparring?

Vores professionelle team er klar

Vi har bagt for professionelle køkkener i generationer, og vores erfarne medarbejdere er altid klar med inspiration og rådgivning om alt fra afbagning og brug af brød til drift og økonomi. 

Kontakt os her

 

Godt brød til alle

Visionen bag alt,

vi bager

 

At bage godt brød og gøre det tilgængeligt for alle hver dag er vores drivkraft. Vi har sat nogle klare rammer for vores virke og formuleret en vision, en mission og et værdisæt med ærlige og jordnære værdier. 

 

 Se vores vision og værdier

 

Hold dig opdateret med nyheder og inspiration, der passer til dig. Tilmeld dig vores månedlige nyhedsbrev

Vælg områder:

Indtast e-mail:

!